ExEA MoEW EEA

Новини

Лични средства

Стартира фотоконкурсът на Европейската агенция по околна среда под мотото „Добре с природата”

До 1-ви октомври 2022 г. е отворен за участие конкурсът на Европейската агенция по околна среда (ЕАОС), който тази година се провежда под мотото „Добре с природата”

Публикувано на 23-06-2022 г.

До 1-ви октомври 2022 г. е отворен за участие конкурсът на Европейската агенция по околна среда (ЕАОС), който тази година се провежда под мотото „Добре с природата”.

Условия на конкурса:

  • До 5 природни снимки от участник в четири категории – въздух, вода, почва, звук;
  • Участниците трябва да имат навършени 18 години и да са граждани на държавите-членки на Европейското икономическо пространство или на 6-те сътрудничещи държави, включително и на държавите-членки на Европейския съюз.

Победителят във всяка категория ще получи парична награда от 1000 евро. Допълнителни награди се присъждат за най-добро младежко представяне, както и за любимата снимка на публиката.

Мотото на конкурса през 2022 г. подчертава връзката ни с природата, как се грижим за нея и как тя може да ни поддържа емоционално и физически здрави. Той има за цел да повиши осведомеността за ползите, които всички можем да получим, като предприемем действия за нулево замърсяване.

Повече информация за процеса на подбор на участващите творби можете да прочетете на страницата на конкурса тук: https://www.eea.europa.eu/about-us/competitions/wellwithnature/well-with-natureCopyright 2000-2021 © Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС)

Дизайн и изработка: ИАОС